NU AANBIEDING 1 + 1 GRATIS

Persbericht

Persbericht Koziol mondkapjes

Email header: Het eerste herbruikbare én duurzame mondmasker op de Nederlandse markt!

De corona lockdown wordt langzaamaan versoepeld maar toch lijkt de wereld te veranderen in een maatschappij waarin het dragen van een mondmasker normaal zal worden. Op sommige plaatsen zal het zelfs verplicht zijn. Helaas zorgen wegwerpmaskers voor veel afval. Daarnaast zijn stoffen maskers ook slechts 4 uur beschermend. Dat wil zeggen dat ze na die 4 uur eigenlijk vervangen moeten worden. Om die redenen is het duurzame, comfortabele en herbruikbare masker van Koziol dé oplossing voor jong en oud!

Community masker

Het >>HI Community Mask is een licht en comfortabel mondkapje is gemaakt van te recyclen plastic en comfortabel te dragen als men onderweg is, aan het werk is, gaat winkelen, of naar buiten gaat. Door het dragen van dit duurzame masker toon je sociale verantwoordelijkheid naar jezelf en jouw omgeving. Het masker vermindert de verspreiding van deeltjes en verkleint de kans op infectie voor anderen en tegelijkertijd beschermt het de drager tegen het onzorgvuldig aanraken van het gezicht en daarmee tegen zelfinfectie. Als alternatief voor wegwerpmaskers zijn deze maskers - die effectief de neus en mond bedekken - bedacht, rekening houdend met alle criteria voor het juiste gebruik van dergelijke gezichtsbescherming. Het mondkapje zit dankzij het speciale ontwerp en materiaal keuze de vraag naar medische mondkapjes niet in de weg.

Eco-vriendelijk en herbruikbaar mondkapje

De mondkapjes zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij het flexibele, te recyclen plastic materiaal en de bijgeleverde elastische en verstelbare band kan het masker op elk gezichtsformaat aangepast worden en comfortabel gedragen worden. Bovendien bieden de maskers de mogelijkheid om het filter na gebruik te vervangen. Grote ovaal vormige wattenschijfjes – die te koop zijn bij elke supermarkt of drogisterij – kunnen als filter gebruikt worden. Daarnaast zijn de maskers gemakkelijk of met de hand of in de vaatwasser te reinigen volgens de geldende gezondheidsadviezen, kunnen ze gesteriliseerd worden op 100 graden én drogen ze zeer snel.

Gemaakt in Duitsland

Het Duitse merk Koziol trok begin dit jaar op diverse beurzen de aandacht door zijn nieuwe collecties gemaakt van gerecycled plastic. Het nieuwe materiaal, ontwikkeld door het interne laboratorium, is gebruikt om hoogwaardige maskers te maken die gemakkelijk gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven.

Koziol, opgericht in 1927, is een familiebedrijf dat sinds de oprichting diverse design awards gewonnen heeft en maakt producten voor in het interieur met een originele vormgeving.

Koziol >>HI Community Mask, een samenvatting:

· Gemaakt van te recyclen materialen,

· Herbruikbaar en gemakkelijk te reinigen,

· Gemaakt in Duitsland,

Distributie, meer informatie & verkoopprijs

Koziol >>HI Community Mask wordt op de Nederlandse markt gebracht door Orange Planet B.V. uit Dongen. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zwart, blauw, grijs en roze, en is te koop via verschillende online verkooppunten zoals Ecomaskers.nl en binnenkort ook bol.com.